UNA GRAN PÈRDUA PER LINX CONSULTING

El passat 27 de maig, va morir PILAR FREIXA MASSAGUER, companya i sòcia de l’empresa des de els inicis a causa d’un tumor cerebral detectat al desembre del 2020, amb una esperança de vida de 6 mesos. Tot ha anat molt de pressa, els mesos han passat volant. Era una  bona companya, intel·ligent, sempre disposta a fer un favor si li demanaves i  tot el que feia sempre ho acompanyava amb un somriure que no podrem oblidar.

Tot l’equip la trobem molt a faltar !!!

3 comentaris de “UNA GRAN PÈRDUA PER LINX CONSULTING

  1. Laura diu:

    et trobem molt a faltar Pilar….. molta força a tot l’equip de Linx que feu una feina espectacular.
    Una abraçada molt forta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *