Promoció Econòmica continua amb la formació per a persones en situació d’atur amb la participació de Linx Consulting

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell continua amb les accions formatives per millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur, emmarcades en el programa Martorell Adapta’t. Aquest programa es realitza a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, adreçat a persones en situació d’atur inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell.

Tots els alumnes han realitzat el curs de Manipulador/a d’Aliments, on els 25 participants van obtenir el carnet de manipulació d’aliments, a càrrec de la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans, S.L

Ampliar la notícia (Ajuntament de Martorell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *