Tenim el plaer de presentar-vos una nova forma de contacte de Linx Consulting formació amb els nostres clients i seguidors

Com a novetat, a més de trobar l’explicació dels serveis que us podem oferir, hem inaugurat una Borsa de treball amb la finalitat de facilitar la trobada de la persona idònia per cadascun dels llocs ofertats

També en el capítol dels blogs intentarem oferir informació sobre aquells assumptes que ens semblin rellevants i lligats a la nostra àrea professional, i ara oferim el primer:

L’ultim Debat sobre l’estat de la Nació, ens va oferir la següent noticia: Mariano Rajoy es va destapar amb una bateria de ajudes destinades a diferents segments de la població, hem seleccionat aquesta:

“Ajudes als autònoms per facilitar la conciliació- Rajoy ha anunciat una mesura destinada a facilitar que els autònoms contractin un treballador per que puguin cuidar als nens mes petits de 7 anys i que tinguin les mateixes facilitats que un treballador per compta aliena.
Concretament, per facilitar la conciliació de la vida professional, familiar i professional, el Govern bonificarà, durant un any, el 100% de la cotització a la Seguretat Social per contingències comuns dels treballadors autònoms que necessitin reduir la seva jornada per cuidar dels fills menors de 7 anys o de persones grans en situació de dependència reconeguda.
La bonificació va dirigida als autònoms que contractin un treballador que li permeti el manteniment de la activitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *