15 persones participen en el curs d’Atenció al públic en anglès al Centre de Promoció Econòmica a càrrec de la Consultora Linx Consulting

L’Ajuntament de Martorell, a través del departament de Promoció Econòmica, ha iniciat aquesta setmana el curs d’Atenció al públic en anglès i s’allargarà fins el 14 d’octubre vinent a les dependències del Molí Fariner.

Quinze persones han iniciat aquest curs que té una durada de 220 hores lectives incloent-hi sessió de formació complementària. El curs es duu a terme de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores al Centre de Promoció Econòmica a càrrec de la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans, SL.

Ampliar la notícia (Ajuntament de Martorell)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *