LINX CONSULTING FOMA PART DE L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL HI

Avui hem celebrat el nostre primer NETWORKING EMPRESARIAL

HI, Associació Empresarial  es una ret de mes de 20 empreses que va començar a funcionar el gener del 2015 i en la que s’interactua per desenvolupar sinergies de col·laboració que  els permetin creixa mes ràpid, captar nous clients, incrementar els serveis que ofereixen i trobar noves oportunitats de negoci.

Oferim serveis de qualitat realitzats per professionals dels diferents sectors participants, prèviament seleccionats per oferir una excel·lent garantia de qualitat i professionalitat en els serveis.

Cobrim les comarques de Barcelona i Girona.

Actualment l’Associació ofereix serveis en els camps:

Jurídic/Legal, Prevenció Riscos Laborals, ISO, Medi ambient, subvencions, gestió financera, publicitat, disseny, packaging, màrqueting digital, franquícies, Tecnologies de la informació, energies renovables, coaching ferial, centre de negocis, organització d’esdeveniments, assessoria laboral, RR.HH. i formació entre altres.

Com a membres de una Associació Empresarial, cada un de nosaltres, tenim una sèrie de drets i obligacions i un codi de bones formes per tal de poder oferir un servei professional i de qualitat els nostres clients.

De manera que l’entrada com a membra a l’Associació està rigorosament restringida a les empreses que poden complir amb el codi, el que ens permet poder recomanar a les diferents empreses que participen amb total confiança.

Per potenciar les nostres col·laboracions i sinergies amb altres empreses, avui hem iniciat el nostre primer NETWORKING donant una amplia informació del que oferim.

Per mes informació podeu entrar a la nostra pagina web: www.hiempresarial.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *