Linkedin, formació per fer créixer les vendes de la teva empresa

LinkedIn porta 13 anys fidelitzant als seus usuaris i superarà els 700 milions en  el 2019. Tindre un perfil professional a LinkedIn es una de les millors apostes en la xarxa 4.0 i, es, sense dubte la millor arma per els negocis, buscar aliances i fer, en definitiva, creixa les vendes de la seva empresa.

Disposar d’una estratègia a LinkedIn que et doni visibilitat en el teu sector/segment de mercat es la gran aposta que com empresari i/o directiu has de fer en aquesta xarxa social, i per això el “networking” a LinkedIn, amb altres professionals, es fonamental per fer creixa les vendes de la teva empresa: nous contactes que es transformin en nous clients.

¿Què et recomanem potenciar a LinkedIn?

Disposar d’un perfil que mostri com ets i que ambiciones

Es la primera imatge que veuran altres professionals de tu i de l’empresa que representes, pel que ha de mostrar rellevància combinant imatge i text.

Hi ha tres components essencials del perfil: el “banner”/foto, el titular i el extracte, ha on hem de relacionar de forma seqüencial el que ambiciones, el que coneixes, el que aportes i experiències d’èxit. En definitiva, que qui vegi el teu perfil comprengui en quina mida tu pots resoldre la seva necessitat.

Posicionar-te en els grups d’interès per la teva empresa

Posar-te en contacte amb el teus clientes a través dels grups a on es trobin o els del teu sector de negoci. Es un dels valors que aporta LinkedIn: la segmentació, que et permetrà posicionar-te de forma efectiva. En els grups trobaràs professionals que comparteixen un interès comú i d’aquesta manera fer “networking” i facilitar el contacte que es converteix en una venda en el futur.

Activar la pàgina d’empresa i la de productes i/o serveis

Pots crear la teva imatge d’empresa i vincular les diferents línies de negoci, productes i/o serveis mostrant una breu informació d’aquestes a través de imatges i text. Com podràs publicar actualitzacions sobre les novetats de la teva empresa i productes a LinkedIn, generaràs valor de forma continua i tenint l’opció d’enllaçar aqueta pàgina amb la teva web.

Aquesta aposta per el marketing de continguts que fa LinkedIn t’ajudarà a obtenir contactes professionals, a activar el “networking” i mostrar les novetats de la teva empresa, els seus productes i serveis, per aconseguir més clients que facin creixa les vendes del teu negoci.

A Linx Consulting, oferim formació per utilitzar LinkedIn com una de les eines clau de la web 4.0 que permet els nostres clients incrementar les seves vendes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *