PROPOSTA DE NOUS SERVEIS DE LINX EN INVESTIGACIÓ I DESENVOLUPAMENT

En serveis de:

Finançament. Gestió projectes. Implantació de sistemes de innovació. Tecnologia per la visualització de dades disperses de I+D+i.

Detall dels serveis per I + D + i:

Finançament: Anàlisis dels projectes de la empresa amb la finalitat de aconseguir importants deduccions fiscals (projectes ja realitzats), o accedir a subvenciones/crèdits bonificats (projectes a realitzar).

Gestió de projectes: Col·laborem amb les empreses des de la definició inicial dels projectes, fins a la seva justificació final, en cada una de les fases que componen el procés de innovació complert.

Implantació de sistemes de innovació: Mitjançant la formació específica i el recolzament en la creació i desenvolupament del departament de innovació.

Tecnologia per la visualització de dades de I+D+i: Gràcies a la nostra pròpia i exclusiva tecnologia l’empresa podrà extreure informació rellevant per ella, de les fonts definides prèviament, (en format paper i/o informàtic) i generar informes automàticament. D’aquesta manera, l’empresa podrà obtenir importants deduccions fiscals i/o rebre finançament preferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *